Publicat in Bloc noticies | 0 Comentaris

NOVETAT, ALLISADOR BRASILER.

Es tracta d’un servei professional amb una tecnologia d’alta generació que permet aconseguir un resultat de llis únic amb la màxima cura de la fibra capil·lar.

xtenso

Característiques
Converteix el cabell rebel, arrissat, indisciplinat i crespat en un cabell llis natural de llarga durada, amb una permanència de fins a 3 mesos.
El cabell es queda molt brillant, molt suau i molt flexible perquè és respectuós al màxim amb la fibra capil·lar.

La major innovació de X-TENSO MOISTURIST és que pots triar el tipus de llis que vols per al teu pèl, segons és el teu rínxol i segons són els teus gustos i necessitats.
La seva tecnologia nutri-catiónica aporta al cabell ingredients de tractament actiu, allí on més es necessiten.

A més, aquesta tecnologia suposa una aportació extra de ceramides per al cabell, que és el que li dóna aquesta suavitat i allisat.
I el que és més important, X-TENSO MOISTURIST és un allisat lliure de formol.

PROTOCOL X-TENSO MOISTURIST
El primer que fan els especialista dels salons de bellesa autoritzats a fer aquest protocol és fer un diagnòstic de l’estat del cabell per veure en quin grau es pot allisar el cabell amb l’objectiu d’aconseguir els resultats més naturals i afavoridors.

El protocol inclou tres tipus de crema allisadora que s’aplicaran segons sigui el rínxol, el volum i el grossor del cabell.
Es deixa actuar durant 15-20 minutos i s’aclareix bé.
Després es passa una planxa específica que introdueix les ceramides en el cabell i s’asseca el cabell no del tot, en un 80%, i més tard una crema fixadora que mantindrem 10 minuts i després s’aclareix.
Acabem amb l’aplicació de la mascareta Liss Ultime, que ha d’actuar 10 minuts, s’aclareix i passem a pentinar-nos davant la sorpresa de veure un cabell llis però amb moviment, molt natural i fins i tot amb algunes ones llargues del tipus a les quals llueix Gisele Bundchen,

Adriana Lima, Isabelli Fontana i tota aquesta pedrera de talps brasileres que tallen la respiració.

QUI POT FER-SE UN ALLISAT BRASILER X-TENSO MOISTURIST?
Qualsevol persona amb el cabell crespat, rebel o arrissat, amb el cabell natural o acolorit, que desitgi donar-li control mitjançant un servei d’allisat o reducció del volum, sempre sota el diagnòstic d’un professional. Les que teniu el cabell  acolorit o amb metxes també, sempre que les metxes no superin el 30 % del total del cabell.
Es tracta d’un protocol segur que nodreix i repara la fibra capil·lar.

MANTENIMENT A casa: Els experts de L’Oreal recomanen l’ocupació de la gamma Liss Ultime de la Sèrie Expert per al seu manteniment a casa.

 

A LA PERRUQUERIA ELENA NOMÉS TREBALLEM AMB PRODUCTES DE PRIMERA QUALITAT

DEMANEN’S INFORMACIÓ SOBRE AQUEST PRODUCTE PEL TEU CABELL

 

Clàusula informativa LOPD i LSSI-CE