Publicat in Bloc noticies | 0 Comentaris

Va passar ja el Carnestoltes

i com sempre ple de color, humor i diversió.

Al matí vam posar a la perruqueria amb un “look” diferent, amb la mateixa disfressa i maquillatge amb què vam guanyar el primer premi del ball de Carnestoltes de vint anys enrere.

Després a la tarda vam estar treballant gairebé en exclusiva per Carnaval fent els preciosos maquillatges del Rei i la Reina del Carnestoltes.

I enmig de tot, l’execució de quatre magnífiques caracteritzacions del personatge de Herman de la familia Munster (sèrie de televisió que es va fer famosa a la televisió dels anys 60-70).
Jo i 3 més ( porto més de trenta anys maquillant per carnaval disfressat com el que més).

Moltes persones ens van confondre pel personatge de Frankenstein però és el de menys ja que vistos els resultats l’important va ser el que es va divertir la gent que ens va veure i el que vam arribar a gaudir nosaltres.

Un treball laboriós com podeu veure en el vídeo d’aquí sota però que va valer la pena des del primer dia en què es va decidir fer aquest personatge.
Un treball dur i entretingut des dels peus (més de deu centímetres de plataforma) fins a l’últim pèl del cap (pròtesi amb làtex i perruca), passant per un immens i adequat vestit realitzat per una magnífica amant del Carnaval (Gràcies Alícia !!) .
Un resultat genial del que ens sentim molt orgullosos del resultat obtingut.

Per si encara hi ha gent que no sap qui érem diré que …
Gràcies Agustí, Alfredo i Josep.

Quim Carrau

Clàusula informativa LOPD i LSSI-CE