Publicat in Bloc noticies | 0 Comentaris

La millor tecnologia i les tècniques professionals s’han unit

per crear un producte eficaç i adequat per al cabell.
Hair Chalk ha nascut per cobrir aquesta necessitat de poder portar durant uns dies un pentinat més atrevit i de donar-li un aire diferent al nostre look sense danyar el nostre cabell.

Això és possible perquè Hair Chalk es planteja com un esmalt per al cabell.

Tot el que has de fer és aplicar el líquid en el cabell en les metxes que tu vulguis, deixar que s’assequi mentre pentines la zona en la qual ho has aplicat per així retirar l’excés de producte i aconseguir que assequi més ràpid. Una vegada sec podràs pentinar-te el cabell amb normalitat.

Els colors disponibles són: rosa, morat, blau, verd, coral, bronze, cafè i negre, i el preu del kit, que conté el pot i l’aplicador, és de 19,00€, amb una durada mitjana de 6 a 8 aplicacions, encara que dependrà de la quantitat que utilitzis en cada aplicació.

Es pot aplicar en tot tipus de cabells i s’elimina en dos rentats (en cabells verges), en cabells tenyits pot durar una mica més. Però si t’ho vols treure abans hi ha una forma ràpida d’eliminar-ho. Consisteix a aplicar el xampú habitual en la metxa amb el cabell sec, una mica de massatge i a continuació s’aclareix.
No és una coloració convencional, es tracta d’un tint a l’aigua que no penetra en el cabell (per això no ho deteriora) sinó que ho recobreix amb pigments de color. Una vegada sec no taca però durant l’aplicació cal anar amb compte amb la roba i la pell.

No és necessari descolorir abans
És tant per a bases clares com a fosques
Màxima intensitat de color
Desapareix amb els rentats
Tacte natural
No taca

Si tu no t’atreveixes a posar-t’ho, nosaltres t’ho apliquem

Més informació:
http://www.europapress.es/chance/belleza/noticia-loreal-hairchalk-tine-pelo-azul-sigue-moda-celebrities-20131016175911.html

Mira algunes imatges de Celebrities amb Hair Chalk
http://www.glamour.es/belleza/cabello/galerias/cabello-de-fiesta-en-clave-chalk/10022/image/715031

 

Clàusula informativa LOPD i LSSI-CE