Publicat in Bloc noticies | 0 Comentaris

Els passats dies 8-9 i 10 de febrer

es va celebrar en el CCIB Centre de Convencions Internacional del Fòrum, la 2ª edició del STS Beauty Barcelona. Fira professional d’imatge, bellesa i qualitat de vida.
Amb més de 6.500 metres quadrats d’exposició, va ser tot un èxit d’assistència amb més de 52.500 professionals de l’àmbit de la perruquería i l’estètica, i prop de 277 empreses expositores, que una vegada mes va posar en relleu que Barcelona és la capital de la bellesa.

sts_Beauty_logo

Va ser tot un èxit de públic i d’expositors però la majoria d’ells dedicats a les ungles i els maquillatges.
Nosaltres i vàrem trobar a faltar mes presència d’estands de perruqueria com per exemple la masculina que pràcticament era inexistent en comparació a la Fira de Londres del passat mes d’octubre.

Però a pesar de tot es pot dir que va ser força enriquidora per tots els assistents.

sts_interior_1

sts_interior_2

També vàrem poder admirar al nostre bon amic Julio Quijano fent uns esplèndids maquillatges corporals a l’estand de Stick Art Studio.

sts_j_quijano

Barcelona compta amb dos esdeveniments de similars característiques, STS Beauty Barcelona i Cosmobelleza, sent aquesta última un esdeveniment que es ve organitzant des de fa ja 20 anys, dirigint-se tots dos als mateixos sectors, estètica i perruquería professional.

Veurem com serà Cosmobelleza en el proper mes de març.

Clàusula informativa LOPD i LSSI-CE