Publicat in Bloc noticies | 0 Comentaris

La keratina (o queratina)

és una proteïna que forma part de les capes externes de la pell, del pèl, i de les ungles.

keratina

El nostre cabell està format per microfibres de keratina compactada, que es mantenen unides amb enllaços de disulfur.
De la quantitat d’aquests enllaços depèn la forma del nostre cabell: si hi ha pocs, serà llis; i s’anirà arrissant a mesura que n’abunden.
Quan s’aplica calor o humitat, pot alterar-se aquesta unió, com podem comprovar quan el cabell està mullat, que s’estira, o quan ho planxem.
Al mateix temps, la cutícula del cabell també està formada per cèl·lules de keratina i s’ocupa de segellar el color i la lluentor del pèl.

Diversos factors del medi ambient i la nostra rutina afecten les cuticules provocant-los la seva deterioració o estimulant-les per que s’obrin, danyant el cabell.

Aquests factors són un mal raspallat, la contaminació de l’aire, i l’ús de productes per al cabell molt agressius com a agents decolorants o tintures.
Afectat per ells, el pèl s’asseca i es torna trencadís.

És per això que els tractaments a força de keratina es basen a reforçar i segellar apropiadament aquesta capa protectora que forma la cutícula i a més té un efecte 100% allisat.
Després de sotmetre’ns al tractament, haurem de deixar el cabell tres dies sense mullar, perquè la keratina es fixi adequadament.
Com més danyat estigui el cabell, l’efecte serà més impressionant.
La seva acció s’estén durant tres o quatre mesos, però com més ho fem, més durarà cada vegada.

Per estendre la seva acció encara més, el millor és utilitzar xhampú amb un Ph baix i evitar el contacte amb aigua salada (aigua de mar, per exemple).
Aquest tractament és altament recomanat perquè no implica l’aplicació de cap químic, enforteix totalment el pèl, i és natural: estem agregant una proteïna que ja tenim i optimitzant la seva acció.

Vina a la perruqueria, et farem un estudi del teu cabell i t’aconsellarem el millor tractament de Keratina per a tu.

 

Clàusula informativa LOPD i LSSI-CE